Actie

WORKSHOP

VERBREED JE HORIZON

Door je eigen levensstijl, gezondheid of bestaande klachten onder de loep te nemen zet je de eerste stap om de regie van je gezondheid in eigen hand te nemen. Dat voelt goed want controle betekent dat je kunt sturen.

Niet de focus op het resultaat laat een blijvende verandering zien. Blijvend resultaat behaal je door je aandacht te richten op de stappen in het proces naar die verandering toe. Gewoontes vorm je op je eigen unieke manier.

Want alleen jij weet of je liever klein begint of grote stappen neemt, of je iemand nodig hebt die je verantwoordelijk houdt of juist niet, welke verleidingen makkelijk te weerstaan zijn en welke excuses favoriet.

Ja, ik heb ze ook... én een tool om dat te doorbreken! Spreekt een groep gemotiveerde mede aanpakkers in de vorm van een gezamenlijk programma aan of is een individueel traject meer passend voor jou?

Geef je op voor de eerst volgende workshop of mail voor een afspraak.

verbreed je horizon

WORKSHOP

EXPLORE-SHIFT-REFRAME-IMPROVE

Kies een andere mindset en maak bewuste keuzes om een actieve houding te ontwikkelen om de harmonie in je lichaam en leven te herstellen. Keuzes maken die bij je passen, je krachtig laten voelen en patronen van onbewust gedrag doorbreken.

Vaardigheden waar je aan werkt: bewustzijn ontwikkelen, zien hoe rust en herstel je productiviteit verhogen, de kracht van succesvolle gedachten, inzicht in energie eters en gevers, dagelijkse routines ontwikkelen die het zelfhelend vermogen van je lichaam aan spreken. Kies slim: verlaag de lat, verhoog je succes.

Werken aan je doel in een groep heeft als groot voordeel dat het enorm motiverend werkt. Iedereen zit in het zelfde schuitje:

  • Het beste resultaat krijg je door te doen. Actief participeren versnelt je effect
  • Geïnspireerd en gemotiveerd raken door andere deelnemers
  • Een groep draagt bij aan een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en verbondenheid
  • Samen in een positieve energie werken, helpt je anders naar zaken te kijken of mee om te gaan

Aan het einde van het programma heb je minimaal 6 veranderingen toegepast in je dagelijkse routine en je gezondheid letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht.

explore-shift-reframe-improve

YOGA

MIND-BODY-BAARD

Mannen en vrouwen verschillen in anatomisch opzicht van elkaar. Mannen hebben gemiddeld 50% meer spiermassa, gerelateerd aan gewicht.

Mannen hebben tevens vaak niet de flexibiliteit en lenigheid zoals vrouwen, waardoor zij zich niet altijd op hun gemak voelen in een gemengde klas. Reden genoeg om daar verandering in te brengen.

Geïnspireerd door de Anusara yoga (een vorm van Hata yoga), dat een anatomisch syste,m toepast waardoor het lichaam zo optimaal mogelijk wordt uitgelijnd, bouw je aan zowel kracht als souplesse.

Het gebruik van hulpmiddellen zoals blokken, belts, bolster en de muur zijn hier onontbeerlijk.

Je lichaam en geest leren uitlijnen op de mat heeft een grote uitwerking op je algemene welzijn in het dagelijks leven en je gevoel van welbevinden.

Ervaar hoe de kracht van controle over je lichaam en een rustige, diepe ademhaling leiden naar verandering.

INDIVIDUELE

BEGELEIDING

Zes tot twaalf weken één uur en vijftien minuten  handvatten ontwikkelen voor keuzes in voeding en levensstijl om dagelijks wakker en bewust te blijven. Wanneer je graag de diepte in gaat en maatwerk je aanspreekt.

De meest duurzame ontdekking die je kunt doen, is ervaren dat je lichaam, gevoed, in balans, energiek en krachtig kan zijn.

Het zijn de gewoontes in denken en doen die je ontregelen. De harmonie in je lichaam herstellen, bewustzijn en verantwoordelijkheid verhogen in 1 op 1 klankboard sessies.

Let’s ride your Wave of Life!

1op1