Ik

Drijvende kracht achter

Waves of Life

Elsbeth's signatuur:

Nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen en mensen, benader elke dag als een mogelijkheid om iets te leren. Houd van woordgrapjes, quotes en kook het liefst zonder recept, lees soms 3 boeken tegelijk, weet dat zelf-compassie een goed ingrediënt is tegen perfectionisme en start de dag in stilte op mijn yoga mat. Ik word heel blij van verse groenten en kruiden uit eigen tuin en de seizoens kleuren waarmee de natuur ons iedere keer verrast.

 

5678 5640

Het startpunt om de focus te verleggen van onbewust leven naar een levensstijl met aandacht, waren hardnekkige klachten van een verstoorde darmflora.

Mijn yoga opleiding versnelde het  “aha” moment over de relatie tussen mijn voeding en mijn klachten. Een multidimensionaal proces werd in gang gezet, emotionele lades uitgestoft, aandacht voor rust, herstel en persoonlijke groei ontdekt.

Stap voor stap ontwikkelde ik een manier van “voeden” die mij tot op de dag van vandaag ondersteunt, inzicht geeft en leert vrijheid door discipline te ervaren. Zowel in mijn lichaam, geest als hart. Een levensstijl die continue in beweging is en die ik graag wil delen. De enige constante op de Waves of Life is verandering, ook voor mij!

Herstel en opbouw van lichaam en geest

Activeren en in stand houden van veerkracht

Dankbaarheid, vergeving, creativiteit en plezier toevoegen

Rust en productiviteit in gedachte stroom brengen

Tina
Tina
I started this journey 3 months ago with Elsbeth as my health coach. Honestly, I don't know where or how to begin. When we started I was in a completely different mindset to where I am now both mentally, physically and emotionally.
Antoinet
Antoinet
Wat ik zocht was iemand die mij kon helpen om inzicht te krijgen in mijn eet patroon. En niet alleen dat maar ook iemand die mij kon laten inzien waar mijn valkuilen liggen en wat mijn lichaam en interne behoeftes mij nou eigenlijk vertellen.